SPRING SE BLÍŽÍ!

Ačkoliv velice úspěšný PFC 5th skončil teprve nedávno, tak nám dělá velkou radost oznámit, že PFC SPRING 2024 už se blíží. Turnaj, který odstartuje 17. května, bude třetí edicí SPRINGu.

Turnaj se každým rokem lepší a po dalším technickým pokroku ve formě tohoto webu se již naplno zaměřujeme na to, jak nabídnout, co nejlepší zázemí a zážitek, pro všechny zúčastněné týmy. Obzvlášť v období, kdy bude v Praze vrcholit základní skupina hokejového mistrovství světa a o parádní atmosféru ve městě nebude nouze.

“Ačkoliv ještě nic potvrzený, tak tvrdě pracujeme na tom, abychom dotáhli možnost startu významných klubů ze zahraničí. To je a i nadále bude náš velký sen. Nicméně i nedávno ukončený PFC 5th nám opět ukázal, že se stále najdou zajímavé týmy z Česka i Slovenska, které byly na PFC poprvé. Zároveň je krásně vidět, jak roste zájem o PFC Mini. Tyto kategorie se dostávají stále do hlubšího podvědomí pro nás i veřejnost a pro nás je to výzva celý turnaj stále zdokonalovat,” říká jeden z hlavních organizátorů Martin Forman.

Oficiální otevření registrací proběhne již velice brzy, tak si nezapomeňte zapnout notifikace a buďte mezi prvními, kteří svůj tým zaregistrují na PFC SPRING 2024.

Těšíme se na vás,

Váš PFC team

Previous
Previous

REGISTRACE NA SPRING OTEVŘENA

Next
Next

Známe vítěze PFC 5th 2024